Diabetes Desk

Winkelwagen 0
€ 0,00

Betalen

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt betalen met iDEAL, PayPal,Credit Card: Mastercard of Visa, ApplePay, achteraf via Klarna en middels bankoverschrijvng. Belgische klanten kunnen ook met Maestro betalen.

Hoe worden mijn betaalgegevens beveiligd?

U winkelt bij Diabetes Desk in een beveiligde omgeving. Behalve de betaalwijze slaan wij geen andere betaalgegevens op (zoals IBAN en creditcard nummers). Wanneer u klikt op betalen wordt u doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van de betalingsverwerker, waar uw creditcard maatschappij of bank bij is aangesloten. Uw gegevens worden via een speciale verbinding versleuteld. Uw creditcard maatschappij of bank keurt te betaling al dan niet goed en de betalingsverwerker laat ons weten of we uw order verder kunnen afhandelen. Op deze manier zijn uw betaalgegevens alleen in de beveiligde omgeving van de betalingsverwerker en uw bank bekend en nemen we daarmee het risico weg, dat de gegevens uit onze database gestolen kunnen worden.

Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig worden doorgestuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om uw gegevens te beschermen.
De meeste browsers ondersteunen SSL. Mocht u er niet zeker van zijn dat uw browser SSL ondersteunt, controleer dan de browser gegevens bij de Internet Service Provider (ISP).

Hoe werkt iDEAL?

Als u bankiert via Internet bij een Nederlandse bank zoals Rabobank, ABN AMRO, Fortis, SNS bank, ING enz., kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel.Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert.U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt.

Hoe werkt Creditcard?

Met uw creditcard kunt u online betalen. Wanneer u wordt doorgestuurd naar de pagina van de betalingsverwerker, kunt het creditcardnummer, de exacte naam op de kaart, de vervaldatum en de driecijferige CVC code (laatste drie cijfers op de achterzijde van uw kaart) invoeren. Betalen met uw creditcard in onze webshop is snel, veilig en simpel.

De Credit Card transacties worden NIET op onze server verwerkt. Onze medewerkers krijgen dus NOOIT inzicht in uw Credit Card gegevens.

Hoe werkt PayPal?

PayPal is een online betaalrekening die u gratis kunt openen. Deze rekening is te koppelen aan uw bankrekening of creditkaart. Daarna kunt u betalen met behulp van uw PayPal account bij webshops die deze betaalmethode accepteren. Diabetes Desk accepteert PayPal. Meer informatie over de werking en het gebruik van een PayPal rekening vindt u op de website van de consumentenbond.

Hoe werkt ApplePay?

ApplePay kan worden gebruikt op Apple apparaten waarop ApplePay is ingesteld. Voor meer informatie kunt u deze pagina van Apple raadplegen.

Hoe werkt Klarna achteraf betalen?

Met Klarna achteraf betalen betaal je binnen 30 dagen voor je bestelling. Je bestelling wordt direct uitgeleverd en jij zorgt voor een betaling aan Klarna. Aan deze betaalmethode zijn extra kosten gebonden. Je betaal € 1,00 + 2,99% van het aankoopbedrag wanneer je voor deze betaalmethode kiest. Bekijk voor meer informatie deze pagina van Klarna.

Hoe werkt Bankoverschrijving?

Wanneer u kiest voor bankoverschrijving ontvangt u een bestelbevestiging per email met betaalinstructies die u kunt gebruiken om het bedrag over te schrijven naar het rekeningnummer van onze betaaldienst Mollie. Zodra uw betaling door Mollie verwerkt is, zal uw bestelling in verwerking worden genomen en met het eerst volgende uitlevermoment (14.00 uur op werkdagen) worden uitgeleverd. Let dus op dat de uitlevering afhankelijk is van uw overboeking en de verwerking daarvan en daardoor dus vertraging kan oplopen t.o.v. andere betaalmethodes.

In welke valuta kan ik betalen?

Wij accepteren enkel betalingen in Euro's (EUR). Als u met een creditcard betaalt wordt een andere (eigen) valuta automatisch omgezet in Euro's.